Anna

Veckans kund heter Anna och ser stark ut! Vi är vana att se henne i Hälzohallen men numera tillbringar hon allt mera tid på vårt lilla gym G-punkten. Vi frågar Anna vad har hänt och varför och hur känns det med den nya träningen, finns det några tydliga mål och annat som är roligt för oss alla att veta:

”Jag har gått och blivit nykär på gamla dar, nykär i styrketräning. Det är en fantastisk känsla att hitta en ny träningsform att bli lite besatt av i min ålder, jag är bara 40+ så tänk vad mycket roligt det finns kvar att upptäcka inom träning! Att känna mig stark, vilket jag gör ofta numera, är en av de bästa känslorna som finns. I min värld har stark blivit det nya snygga 😉 Även att få öka vikter och ta nya personbästa i de olika övningarna sporrar att fortsätta med styrketräningen helt klart. Jag har mina mål, dock vet jag inte om jag borde säga dom högt för dom målen är egentligen bara för mig själv men förutom att må fantastiskt bra så har jag lite siffror jag har som mål i mina grundövningar marklyft, bänkpress och knäböj. Jag kommer alltid att komma till Hallen för att zumba för dansen är min första kärlek men numera har g-punkten även en plats i mitt hjärta. I Hallen är det också människorna jag träffar där jag inte vill vara utan, såklart Laura och Sussi men även dom andra som går där, utan alla härliga människor man träffar hade det inte varit lika roligt att träna.”