Ramona

När Jill hade övertalat Ramona med  till zumba med Laura och Sussi för första gången tänkte Ramona att ”gruppträning och definitiv dans i grupp inte är min grej”. Det är nu för åtta år sedan och idag är Ramona utbildad zumbaledare och även Hela Hälzans vikarie vid behov. Hon rekommenderar alla att våga prova nya saker, våga utmana sig själv, och talar av egen erfarenhet med ett leende på läpparna. Ramona har verkligen fått smaka på hälzomedicinen ”zumba” som har en given plats i hennes liv idag.

Ramona deltar också flitigt i olika styrkepass och kan hälsa alla som inte ännu har vågat titta in i Hälzohallen, att alla tränar på sin egen nivå hos Hela Hälzan och man får komma precis som man är. Det finns många bra pass att välja på, duktiga ledare och fin gruppgemenskap. Vem vet, kanske man hittar nya vänner för livet. Träningen är också ett andrum i Ramonas liv och ger goda sidoeffekter t.ex. när det gäller maten. Avslutningsvis kan Ramona konstatera att bästa sättet att ladda inför nattjobb för henne är genom att köra ett skönt träningspass innan.